De Kindertemmer op de basisschool

Wil jij een gratis lespakket ontvangen voor in de klas? Laat je gegevens achter om met je klas mee te kunnen doen aan de winactie van De Kindertemmer, een kindervoorstelling van Jacques Vriens in samenwerking met het BJPO.

Op 3 en 4 juni speelt het BJPO, onder leiding van Johan Smeulders, ‘De Kindertemmer’ samen met kinderboekenschrijver Jacques Vriens.

In dit avontuurlijke familieconcert vertelt Jacques het verhaal over twee ontembare kinderen die spannende avonturen beleven.
Quinten en Annabel zijn twee erg vervelende kinderen, die als ze hun zin niet krijgen meteen gaan rellen. Hun wanhopige ouders doen er alles aan om de kinderen nóg meer te verwennen met uitstapjes naar pretparken en zwemparadijzen, maar het gaat van kwaad tot erger.
Ten einde raad schakelen de ouders de hulp in van de Kindertemmer. Zal het helpen om broer en zus weer in het gareel te krijgen?

Speciaal voor dit project heeft het BJPO een lespakket ontwikkeld. Het pakket is gericht op zowel de onderbouw als de bovenbouw van de basisschool en ontvang je per post. In het pakket vind je:

  • Een lesbrief voor het interactieve lesonderdeel in teken van muziek, theater en de voorstelling
  • Twee kleurplaten voor de onderbouw en bovenbouw voor de winactie
  • Een poster en flyers voor de voorstelling

Bespreek klassikaal het interactieve lesonderdeel en laat leerlingen daarna individueel aan de slag gaan met de kleuropdracht. Stuur de kunstwerkjes in om mee te doen aan de winactie voor leerlingen. Win een meet&greet met Jacques Vriens en het BJPO en neem een kijkje achter de schermen!

De inschrijvingen voor het lespakket zijn gesloten.