Muziek in de Cathrien

Het orkest is gevormd, de muziek is geprint... het BJPO kan weer van start!

Na een lange tijd is het BJPO weer begonnen. De geselecteerde deelnemers hebben de muziek ontvangen en kunnen aan de slag met het bijzondere repertoire voor het aankomende project: Winterconcert.

Dit Winterconcert is te beluisteren op 11 december in de Catharinakerk in Eindhoven, waar het BJPO onder leiding van Johan Smeulders speelt in de serie ‘Muziek in de Cathrien’. Hier brengen wij een mooi, winters programma te horen, met onder andere Russian Christmas Music van Alfred Reed.

Tijdens dit concert werkt het BJPO samen met topsoliste Franka van Dommelen. De Nederlandse sopraan rondde in juli 2009 haar examen Klassiek Solozang summa cum laude af aan het Fontys conservatorium te Tilburg. Zij vervolgde haar studie in Duitsland aan die Hochschule für Musik und Theater, Hamburg met de Master Oper en volgde hierna meerdere masterclasses. Zij gaat, samen met het BJPO, I shall love but thee van Jan van der Roost laten horen, een krachtig muziekstuk wat in de sfeervolle Catharinakerk mooi tot zijn recht komt!

Benieuwd hoe dit gaat klinken? Koop dan nu uw kaarten via de site van Muziek in de Cathrien.
Zaterdag 11 december | 15.00 uur | Stadskerk St. Cathrien, Begijnenhof 2, Eindhoven.