Winterconcert 2023

Het orkest is gevormd, de muziek is geprint, de eerste repetitiedagen zijn voorbij... Op naar het concert!

In oktober is het BJPO weer begonnen met dit project! De geselecteerde deelnemers hebben de muziek ontvangen en zijn aan de slag gegaan met het repertoire voor het komende concert: Winterconcert.

Dit Winterconcert is te beluisteren op zaterdag 9 december in de Sint Catharinakerk in Eindhoven, waar het BJPO onder leiding van Johan Smeulders speelt in de serie ‘Muziek in de Cathrien’. Hier brengt het BJPO een mooi, winters programma te horen, met onder andere Russian Christmas Music van Alfred Reed.

Tijdens dit concert werkt het BJPO samen met topsoliste Franka van Dommelen. De Nederlandse sopraan rondde in juli 2009 haar examen Klassiek Solozang summa cum laude af aan het Fontys conservatorium te Tilburg. Zij vervolgde haar studie in Duitsland aan die Hochschule für Musik und Theater, Hamburg met de Master Oper en volgde hierna meerdere masterclasses. Zij gaat, samen met het BJPO, I shall love but thee van Jan van der Roost laten horen, een krachtig muziekstuk wat in de sfeervolle Catharinakerk mooi tot zijn recht komt!

Benieuwd hoe dit gaat klinken? Koop dan nu uw kaarten via de site van Muziek in de Cathrien.

Zaterdag 9 december I 15.00u I Sint Catharinakerk, Catharinaplein 1, Eindhoven